Ismerj meg minket!

Hamar Noémi és Donát

Kik vagyunk

2016-ban házasodtunk össze és a mi kapcsolatunk se működött egyből kíválóan. Már a járás időszakában belevetettük magunkat az önismeretbe. A téma szerelmesei lettünk és rájöttünk, hogy nem csak a mi kapcsolatunkra volt hatással, hanem a barátaink is elkezdték észrevenni a változást rajtunk. Aztán egyre több barát és házaspár keresett meg minket, hogy tudunk-e nekik segíteni. 

2018-ban közösen elvégeztük az International Coach Federation által akkreditált posztgraduális képzést Coaching és Vezetés szakirányon. Több száz óra coaching és segítő beszélgetés van már mögöttünk. 

A saját kapcsolatunkon látjuk, hogy milyen sok gyümölcse van a rengeteg előadásnak amin voltunk és könyvnek, amit elolvastunk. Mi is folyamatosan dolgozunk önmagunkon együtt és külön is.

7L0A1161

Itt már találkozhattál velünk:

TEDxYouth 2019
Elköteleződés egy életen át
Nézd meg!
Házasság Hete 2020
Cikk
Olvasd el!
Petőfi Tv
Interjú
Nézd meg!
Média a Családért díj 2018
Legjobb vlog kategória
Olvasd el!
Képmás Magazin
Interjú
Olvasd el!
Noizz.hu
Interjú
Olvasd el!
777blog.hu
Interjú
Olvasd el!
Previous
Next

Folyamatos tanulás

Senki nem születik párkapcsolati szakértőnek, ahogy mi sem. Így elkezdtünk tudást szerezni, hogy megtudjuk mitől működnek jól az emberi kapcsolatok.

Önismeret

Végre értjük, miért működünk úgy, ahogy és most már ezek felülírásán dolgozunk. Látjuk az eredményét és ez egy teljesen más minőségű életet hozott nekünk.

Elköteleződés

A házasságunkban tapasztaltuk meg az igazi fejlődést. Megmutathatjuk a gyengeségeinket, tudva, hogy a másik ott lesz velünk a nehézségekben is.

Humor

Ez az, amiből nálunk mindig van otthon. Szeretjük ugratni a másikat és a nehéz időszakokban is mosolyt csalunk egymás arcára.

Értékek, amik meghatározzák
az életünket

Kövess minket!

Kövess minket Hamar Donát